Dostava

Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 24h, radnim danima, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe PostExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

Dostava na području Srbije je 360 dinara. Važeći cenovnik PostExpress kurirske službe pogledajte ovde.

Moguće je slanje u susedne države (BiH, Crna Gora). Troškovi dostave iznose 1050 RSD. Prema naši saznanjima i dosadašnjem iskustvu kupaca, pošiljke ne podležu carini, ali ohrabrujemo Kupce iz navedenih država da se prethodno detaljno informišu, pre naručivanja. BLEND2GO Community ne može uticati ni na koji način, niti je uključen u ovaj proces.

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši PostExpress uslugom u roku od 24h od otposlanja pošiljke.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. BLEND2GO Community će ove zahteve proslediti kurirskoj službi, ali ne može da garantuje da će ovi zahtevi biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i BLEND2GO Community je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi PostExpress.